A BONBONOKRÓL
A zangio Családi Csokoládéműhelyben a bonbonok nagy gondossággal, kézműves technikával készülnek. A bonbonkreációk magukon hordozzák az egyediség jellemzőit, ezért egy-egy bonbonfajtán belül is előfordulhatnak kisebb formai, illetőleg tömegkülönbségek.
A BONBONOKHOZ, TRÜFFELEKHEZ FELHASZNÁLT ÖSSZETEVŐKRŐL
Csokoládék (kakaómassza, kakaóvaj, cukor, tejpor, emulgeáló: szójalecitin), cukrok, méz, gyümölcsök (friss, szárított, lekvár), olajos magvak (dió, mandula, törökmogyoró, szezámmag), kávék, teák, fűszerek, pektin, pálinka, likőr, hagyma, paradicsom, balzsamecet, csilipaprika, Tabasco, citromsav, virágok, természetes aromák, só. A felhasznált csokoládék nyomokban glutént is tartalmazhatnak. Azokban a készítményekben, amelyek alkoholos párlatot is tartalmaznak, az alkohol térfogataránya nem haladja meg az egy százalékot. Választékunkat megrendelésre olyan bonbonokkal is gazdagítjuk, amelyeket tejérzékeny emberek is bátran fogyaszthatnak. Ezek a bonbonok természetesen nem tartalmaznak tejszármazékokat, ezek helyett szója- vagy rizstejet használunk.
A BONBONOK FOGYASZTÁSA, TÁROLÁSA
Bonbonjaink dús és kifinomult ízei frissen a legintenzívebbek, ezért javasoljuk, hogy a vásárlóink ne raktározzák sokáig, hanem kóstolják meg mihamarabb.
Ahhoz, hogy a bonbon a zamatát minél tovább megtartsa, fontos a jól szellőző tárolás legalább 14 ºC és legfeljebb 20 ºC között, maximum 60 százalékos relatív páratartalmú, sötét, száraz helyen. Tapasztalatunk szerint a bonbon a feltüntetett határidő után is hosszabb ideig fogyasztható marad, de eredeti aromája jelentősen csökkenhet.

Bonbonportfóliónkat folyamatosan fejlesztjük. Ízben, vagy formában egyedi megrendeléseket is örömmel teljesítünk.
|